Generalul Christophe Abad, guvernatorul militar al Parisului, a anunţat joi că 15.000 de soldaţi vor fi mobilizaţi pentru a asigura ordinea pe parcursul Jocurilor Olimpice de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cei 15.000 de soldaţi, numai puţin de 10.000 vor fi dislocaţi în Ile-de-France. „Armata, în această etapă, cu 250 de zile înainte de startul competiţiei, se pregăteşte să aloce aproximativ 15.000 de soldaţi la nivel naţional pentru Jocurile Olimpice, dintre care aproape 10.000 vor fi desfăşuraţi în Ile-de-France”, a spus generalul Christophe Abad în timpul unei conferinţe de presă, la Ministerul Forţelor Armate.

Aproximativ 5.000 dintre soldaţi vor fi găzduiţi în inima Parisului, în corturi instalate pe Pelouse de Reuilly, pe întreaga durată a Jocurilor Olimpice 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.