Şeful delegaţiei australiene la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Kitty Chiller, a refuzat să-i cazeze pe sportivi în satul olimpic din cauza condiţiilor precare, a anunţat, luni, BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problemele includ "instalaţii sanitare defecte, ţevi şi cabluri care nu sunt montate", a spus Chiller, care a informat CIO şi organizatorii despre aceste probleme.

"Din cauza acestor probleme am decis ca niciun sportiv australian să nu se cazeze în clădirea ce ne-a fost repartizată în satul olimpic. Pe lângă instalaţiile sanitare defecte şi a ţevilor şi cablurilor care nu sunt montate, pe holuri este întuneric, iar pardoseala este murdară", a afirmat Kitty Chiller.

Organizatorii au recunoscut că există probleme şi au promis că se va lucra intens pentru rezolvarea acestora.

În schimb, primarul oraşului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, a declarat că satul olimpic arată mai bine decât cel de la Sydney din 2000. "Le vom pune un cangur la intrare, poate aşa se vor simţi ca acasă", a spus oficialul brazilian.

Şi delegaţiile din Noua Zeelandă, Italia, Marea Britanie şi SUA au întâmpinat mici probleme la cazarea în satul olimpic.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.