Consorţiul condus de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi de artista Jennifer Lopez a anunţat familia Wilpon, care deţine New York Mets, că nu mai doreşte în acest moment să cumpere echipa din MLB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat dat publicităţii de Rodriguez se menţionează că din consorţiu mai fac parte Vincent Viola, Mike Repole şi Marc Lore şi că oferta făcută de consorţiu era una record, relatează presa americană. “Consorţiul este dezamăgit că nu va participa la revitalizarea New York City”, se adaugă în comunicat.

Jennifer Lopez a postat comunicatul pe Twitter, alături de mesajul: “Eu şi Alex suntem atât de dezamăgiţi! Am muncit din greu în ultimele şase luni cu visul de a deveni primul cuplu minoritar şi prima femeie-proprietar care cumpără echipa din MLB preferată a tatălui său cu banii câştigaţi de ea prin muncă multă. Încă nu am renunţat!”.

Potrivit ESPN, Rodriguez şi Lopez, care sunt logodiţi, ar fi contribuit la ofertă cu 300 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.