Jucătoarea de fotbal spaniolă Jenni Hermoso a fost selecţionată miercuri în naţionala iberică pentru două meciuri din Liga Naţiunilor. Este prima chemare la naţională a lui Hermoso după afacerea sărutului forţat al lui Luis Rubiales.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jenni Hermoso (33 de ani), victima lui Luis Rubiales, a fost chemată la echipa naţională feminină a Spaniei de către noul selecţioner, Montse Tomé. Hermoso, care evoluează pentru clubul mexican Pachuca, face parte din lotul de 23 de jucătoare pregătit de Tomé pentru meciurile cu Elveţia şi Italia din Liga Naţiunilor.

Montse Tomé a declarat că nu a chemat-o pe Hermoso şi pentru meciurile din luna septembrie ale naţionalei iberice pentru că a crezut că aceasta este „cea mai bună modalitate de a o proteja”. Alegerea antrenorului a fost criticată de mai multe jucătoare, printre care şi de Jenni Hermoso, care a regretat că nu a fost convocată atunci. „Să mă protejeze de ce sau de cine?” a întrebat jucătoarea după aflarea explicaţiei date de Montse Tomé.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.