Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a atras atenţia, duminică, asupra impactului crizei cauzate de coronavirus, care ar putea duce la pierderea a numeroase locuri de muncă în fotbalul profesiionist, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar putea exista o criză economică gravă, care ar putea distruge numeroase locuri de muncă. Responsabilitatea noastră este pentru fotbal. Trebuie să ne amintim că în Spania, fotbalul profesionist – cele 42 de cluburi, firmele asociate – reprezintă 1,37 la sută din PIB-ul ţării. Noi generăm 180.000 de locuride muncă direct şi indirect. Am fost afectaţi, dar asta nu înseamnă că nu pot fi puse în aplicare strategii pentru ca pandemia să nu devină at1t de economică”, a spus Tebas.

Zilele trecute, Javier Tebas a afirmat că echipele care vor refuza să joace atunci când se va relua campionatul vor fi sancţionate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.