Sportivele Jaqueline Cristian, locul 174 WTA şi favorită 8, şi Irina Bara, numărul 163 mondial şi cap de serie 5, au acces, sâmbătă, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Lyon, cu premii totale de 275.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian a trecut în primul tur de spaniola Nuria Parrizas Diaz, locul 213 WTA, scor 7-5, 6-0, şi va juca pentru un loc pe tabloul principal cu sportiva belgiană Lara Salden (291 WTA).

Irina Bara s-a impus în faţa jucătoarei franceze Audrey Albie, numărul 363 mondial, scor 7-5, 6-0. Ea va evolua în ultimul tur al calificărilor cu favorita 11, sportiva bulgară Isabella Shinikova, numărul 184 mondial.

Pe tabloul principal la Lyon se află deja Ana Bogdan, numărul 88 WTA, care o va întâlni în primul tur pe sportiva cehă Tereza Martincova, locul 157 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.