Jaqueline Cristian, locul 126 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Nur-Sultan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian a câştigat, marţi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, meciul de două ore şi 33 de minute din prima rundă, disputat împotriva sportivei ruse Natalia Vihlianţeva, locul 170 WTA, venită din calificări.

Sportiva română a fost condusă cu scorul de 4-2 în setul al doilea, dar a evitat înfrângerea şi a reuşit să se impună, câştigând 11 din următoarele 14 ghemuri.

Jaqueline Cristian va evolua în faza următoare cu jucătoarea Clara Burel, locul 79 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu Mandy Minella din Luxembourg, locul 214 WTA.

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu puncte 30 de WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc un premiu de 2.675 de dolari fiecare şi câte un punct WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.