Italianul Jannik Sinner, în vârstă de 18 ani, câştigătorul turneului NextGen ATP Finals în 2019, a anunţat că a făcut o donaţie pentru lupta împotriva coronavirusului şi i-a îndemnat pe fani să doneze şi ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Unitatea în Italia pe durata acestei crize a fost incredibilă. Dintre multele mii de italieni care au ajutat în această criză vreau să îi aplaud pe cei 250 de voluntari care s-au unit la Bergamo recent pentru a construe un spital în doar opt zile. Această unitate este ceea ce ne va face să depăşim această perioadă. Vreau să îmi aduc contribuţia, atât cât pot, astfel că eu şi echipa mea donăm 12.500 de euro Fundaţiei Cesvi pentru a ajuta la urgenţele medicale din oraşul Bergamo. Link-ul cu locul unde voi dona este în bio. Dacă puteţi, vă rog să ajutaţi oricum puteţi pentru a contribui la scoaterea ţării noastre din această situaţie. Sunt mândru că sunt italian şi mândru de unitatea noastră. Vom ieşi din asta mai puternici. Rămâneţi în siguranţă”, a notat sportivul pe Twitter.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.