Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri, că la meciul FC Rapid – Dinamo au încercat să intre fani ai echipei gazdă cu abonamente ale căror date nu coincideau cu cele din actul de identitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul persoanelor respective nu a fost permis, iar abonamentele au fost ridicate pentru a fi înapoiate organizatorului competiţiei sportive, în calitate de emitent, a precizat Jandarmeria Capitalei.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID Bucureşti şi FC DINAMO 1948 Bucureşti, Pe timpul accesului în arena sportivă, în rândurile suporterilor echipei gazdă au fost depistate persoane care deţin abonamente în care numele, prenumele sau codul numeric personal nu coincid cu cele din actul de identitate, fapt ce contravine cadrului legal în vigoare.

Astfel, accesul persoanelor în cauză nu a fost permis, iar abonamentele au fost ridicate pentru a fi înapoiate organizatorului competiţiei sportive, în calitate de emitent.

Aceste măsuri au scop preventiv şi au fost dispuse în conformitate cu prevederile art. 10, alin. 2, lit. e) din Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare”, este anunţul jandarmeriei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.