Englezul Jadon Sancho şi elveţianul Manuel Akanji de la Borussia Dortmund au fost amendaţi de liga profesionsită germană, după ce au încălcat regulile sanitare puse în aplicare de la reluarea Bundesliga, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografii postate pe reţelele de socializare au arătat că jucătorii au fost vizitaţi acasă de un frizer şi nimeni nu purta mască, astfel că ei au încălcat de două ori măsurile sanitare.

"DFL i-a amendat pe Manuel Akanji şi Jadon Sancho. Jucătorii echipei Borussia Dortmund au încălcat standardele generale de igienă şi de protecţie împotriva infecţiilor prin aducerea stilistului la domiciliu, în special conceptul medical şi organizaţional al grupului de lucru DFL "Medicină sportivă / Operaţiuni speciale pentru meciuri". Acest lucru poate fi văzut în fotografiile publicate în media şi pe reţelele de socializare. Nu există niciun dubiu că fotbaliştii profesionişti trebuie să-şi tundă părul. Însă, în prezent, acest lucru trebuie făcut în conformitate cu conceptul medical-organizatoric. În cazuri specifice, clubul le-a oferit jucătorilor săi o oportunitate corespunzătoare", a precizat DFL.

Liga nu a dezvăluit cuantumul amenzii. Cei doi jucători au cinci zile pentru apel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.