Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Ivan Martic, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să evolueze împotriva Poli Iaşi la fel cum au făcut-o în repriza a doua a confruntării cu FC Viitorul, din etapa precedentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci greu. Trebuie să jucăm cum am jucat repriza a doua cu Viitorul şi sunt convins că vom câştiga acest meci. Prefer victoria cu Iaşi acum şi apoi mai avem un meci foarte important. Mergem pas cu pas şi vedem ce se întâmplă la finalul sezonului. Gazonul e prost şi mă doare tendonul după fiecare meci aici. Acum e mai bine”, a spus Martic.

Formaţia Universitatea Craiova va întâlni echipa CSM Politehnica Iaşi, vineri, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a XII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.