Atacantul Andrei Ivan, transferat în această vară la FK Krasnodar, a scris, miercuri, pe contul de Facebook, că îşi doreşte să se bucure pentru o victorie a fostei sale echipe CS Universitatea Craiova în meciul cu formaţia AC Milan, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă am plecat şi joi voi fi departe de Severin, vreau să ştiţi că toate gândurile şi speranţele mele se îndreaptă spre voi, leilor. Sufletul meu alb-albastru a rămas în Bănie şi îmi doresc din toată inima să mă bucur pentru o victorie uriaşă a Universităţii Craiova în faţa marelui AC Milan. Eu cred în Ştiinţa şi aşa ar trebui să faceţi şi voi. Haide, Ştiinţa, fii din nou invincibilă, ca în meciul cu Fiorentina!", a scris Ivan pe Facebook.

Atacantul Andrei Ivan a fost transferat la 17 iulie de CS Universitatea Craiova la FK Krasnodar, internaţionalul român semnând un contract pe cinci sezoane.

Partida CS Universitatea Craiova - AC Milan, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00, la Drobeta Turnu Severin şi va fi transmis de Digisport. Returul este programat la Milano, la 3 august, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.