Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că gruparea ardeleană este dispusă să-l cedeze pe atacantul francez Billel Omrani la FCSB pentru o sumă de peste un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut şi noi din presă. Preţul lui va fi peste un milioan de euro. Probabil chiar vor jucătorul, nu încearcă să ne destabilizeze pe noi. Trebuie să discute cu noi şi vom negocia un preţ corect. Suntem un club puternic, cu mentalitate de campioni, de învingători şi nu este uşor de destabilizat. Omrani mai are încă un an de contract, din vară. Nu ştiu dacă l-am vinde pe Omrani cu un milion de euro, poate pe mai mult. Nu ne-am gândit la un preţ, dar ne vom gândi dacă va fi o discuţie vreodată", a declarat Mureşan, Pro X.

El a precizat că mijlocaşul Valentin Costache este deja jucătorul echipei CFR Cluj, care a plătit dinamoviştilor toată suma de transfer. Mureşan a adăugat că situaţia financiară a clubului CFR Cluj este una foarte bună.

"Avem investitor foarte serios, care băgat foarte mulţi bani şi este dispus să bage în continuare bani. Am început să facem transferuri pe sume importante şi vom continua pe această linie. O să mai aducem cel puţin doi jucători în această iarnă ca să ne putem atinge obiectivul de play-off şi după play-off. Investiţia este foarte mare, s-au dat deja cinci milioane şi ceva numai pentru ieşirea din insolvenţă. S-au făcut şi investiţii colaterale, în infrastructură. Se investeşte într-o bază de antrenament cu două terenuri mari de iarbă şi mai multe sintetice şi cu o clădire. S-a investit şi într-un hotel care va fi cantonamentul echipei. Investiţia în infrastructură e mai mare decât cea în echipă. Costache e plătiti. A fost transferat şi s-a plătitit toată suma la Dinamo", a spus Mureşan.

Fanatik.ro a scris, joi, că FCSB va încerca să obţină transferul atacantului Billel Omrani, dacă Denis Alibec părăseşte echipa roş-albastră" în această iarnă şi dinamovistul Adam Nemec nu ajunge sub comanda antrenorului Nicolae Dică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.