Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, că mai sunt şanse ca Silviu Lung Jr. să semneze cu clubul clujean, precizând că lucrurile sunt încă în derulare şi că poate informaţiile cu privire la interesul echipei lui Marius Şumudică, Kayserispor, pentru portar reprezintă "o licitaţie". Mureşan a mai declarat că Liviu Antal s-a despărţit de CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vreau să comentez ce spune Gigi Becali. Lucrurile încă sunt în derulare. Mai sunt şanse să se realizeze. Da, ştim de interesul echipei lui Şumudică, dar nu ştim cât e de real. Poate că e o licitaţie. Noi nu plusăm nimic, nu ni se adresează nouă lincitaţia. Noi sau luăm jucătorii sau nu-i rezolvăm", a spus Mureşan la Digi Sport.

Mureşan a precizat că Jeremy Bokila a fost împrumutat pentru un sezon de la Akhisar, cu opţiune de cumpărare. "A semnat Bokila alaltăieri noapte şi azi ne-au trimis conducătorii de la echipa turcă acordul. În 22 vine la Cluj şi apoi se alătură echipei în cantonament. Este împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare. Împrumutul nimic nu ne costă, iar opţiunea de cumpărare nu este foarte mare. Tot salariul lui îl acoperim", a explicat oficialul grupării clujene.

Iuliu Mureşan a menţionat că CFR Cluj mai trebuie să achiziţioneze jucători: "La mijoc ne mai trebuie un jucător şi ne mai trebuie două extreme. Acolo sunt posturi de uzură. (...) Ne mai trebuie încă patru transferuri şi trebuia să le facem deja, suntem un pic în întârziere".

Preşedintele CFR Cluj a mai spus că vor exista probleme la echipă în privinţa omogenităţii, după "schimbări masive", însă este încrezător că Dan Petrescu se va descurca. "Vom avea o problemă cu omogenitatea, după schimbări masive în lot. Am mare încredere că Dan Petrescu va reuşi să facă o echipă omogenă. Echipa va fi bună, lotul va fi valoros. E mulţumit de toţi deocamdată i să vedem ce mai aducem să facem o echipă redutabilă. Dan Petrescu lucrează foarte bine şi jucătorii sunt încântaţi. Antrenamentele sunt grele, dar foarte bune. Şi stă în mijlocul jucătorilor tot timpul".

Iuliu Mureşan a menţionat şi jucătorii care au părăsit CFR Cluj, Traian Marc şi, luni, Liviu Antal, şi a adăugat că tehnicianul Vasile Miriuţă a plecat mulţumit de la CFR Cluj. Miriuţă a plecat mulţumit de la noi. Liviu Antal chiar azi a semnat o reziliere".

Mureşan a declarat că îşi doreşte ca echipa să ajungă în play-off-ul Ligii I şi să ocupe apoi un loc de cupe europene. 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, tot luni, că îl va ceda pe mijlocaşul Fernando Boldrin la echipa Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică, şi că tot acolo va ajunge şi Silviu Lung de la Astra Giurgiu, şi nu la CFR Cluj, grupare care şi-a anunţat interesul pentru portar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.