Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, că s-a înţeles pentru transferurile jucătorilor Paulo Vinicius (Apollon Limassol) şi Garcia Pelayo (Elche) şi a precizat că se află în discuţii pentru transferul portarului Silviu Lung de la Astra Giurgiu şi a doi atacanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În curând vor veni şi Paulo Vinicius şi Garcia Pelayo. Suntem în discuţii cu doi atacanţi, sunt discuţii şi cu Astra pentru Silviu Lung. Sperăm că se vor finaliza, şi el îşi doreşte mult să vină la noi. Vrem să facem un schimb de jucători cu Astra şi suntem foarte aproape de a-l realiza. E vorba doar de schimb de jucători, nu şi de bani. Cu unul dintre cei doi atacanţi am semnat deja. Celălalt e cam de acelaşi nivel. Dan Petrescu va avea probleme în a alege titularul. Ne mai trebuie o extremă, un mijlocaş, un portar... n-am terminat încă transferurile", a spus Mureşan, conform dolce-sport.ro.

Oficialul clujean a dezminţit achiziţionarea mijlocaşului Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani: "Vreau să dezmint ceea ce s-a spus despre transferul lui Moruţan. Am avut discuţii cu cei de la Botoşani, dar mi s-a părut prea mare suma cerută de cei de acolo. Am renunţat la transferul său. Şi 500.000 de euro ni se par bani prea mulţi. Camora rămâne la CFR, dar va avea concurenţă. Vom avea un buget de vreo 6-7 milioane de euro".

Paulo Vinicius este un fundaş brazilian de 32 de ani. În acest sezon el a marcat şase goluri în 33 de meciuri jucate pentru Apollon Limassol, care a încheiat pe locul trei în Cipru. Paulo Vinicius a mai jucat în cariera la echipele Gremio Inhumense, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Uniao Leiria, Sporting Braga, Operario-MT şi Boavista Porto.

Garcia Pelayo este un mijlocaş spaniol în vârstă de 26 de ani. În acest sezon el a marcat patru goluri în 27 de meciuri jucate la Elche, formaţie retrogradată în liga a treia spaniolă. Pelayo a mai evoluat în cariera sa la echipele Oviedo, Cordoba şi Lugo.

Până în acest moment CFR Cluj a oficializat transferurile jucătorilor Saşa Balici, Ovidiu Hoban, Alexandru Vlad, Marius Coman şi Urko Vera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.