Partida HB Køge (Danemarca) – Juventus Torina (Italia), care va avea loc pe arena Capelli Sport Stadion din Køge, în prima manşă a turului secund din UEFA Champions League la fotbal feminin, va fi condusă de Iuliana Elena Demetrescu, arbitru din categoria Elite, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va fi ajutată la cele două linii de către Mihaela Elena Ţepuşă şi Anita Vad (Ungaria), cel de-al patrulea oficial fiind tot din ţara noastră, Cristina Mariana Trandafir.

Pentru acest joc, observator pentru arbitri va fi Aušra Kancė (Lituania), iar delegat din partea UEFA va fi Knarik Abelyan (Armenia).

Pe de altă parte, în perioada 21-23 septembrie, la Nice, arbitrul Alina Peşu va participa la un curs UEFA dedicat femeilor arbitri Elite şi din categoria I.

Principalele obiective ale cursului sunt de a trasa principalele lecţii învăţate în urma experienţelor de la meciurile UEFA din sezonul trecut, de a stabili mesajele sezonului nou început şi de a testa abilităţile fizice ale participantelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.