Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 54 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 7-6 (6),pe britanica Heather Watson, locul 68 WTA, în primul tur al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a durat două ore şi 16 minute, iar Putinţeva va evolua în faza următoare pentru prima dată cu Ana Bogdan. 

La rândul ei, Ana Bogdan, locul 107 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Kristina Mladenovic (Franţa), locul 11 WTA şi cap de serie numărul 11, calificându-se în premieră în manşa secundă a Australian Open, la a doua participare pe tabloul principal de la Melbourne.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bogdan s-a impus într-o oră şi 24 de minute şi îi prelungeşte criza jucătoarei franceze. Mladenovic nu a mai câştigat niciun meci de la începutul lunii august 2017. De atunci, ea a pierdut toate cele 15 partide jucate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.