Sportivele Oana Gavrilă şi Andreea Amalia Roşca, favorite 2, au câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Heraklion, cu premii totale de 15.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gavrilă şi Roşca au învins în finală echipa Miriam Kolotziejova/Chantal Skamlova (Cehia/Slovacia), cap de serie numărul 1, scor 6-3, 4-6, 10-7.

Roşca a jucat sâmbătă şi la simplu, în semifinale, fază în care a fost învinsă de o româncă, Arina Gabriela Vasilescu, scor 6-3, 6-4. Vasilescu o va întâlni în finală pe rusoaica Daria Astahova, favorită 4.

La alt turneu ITF de 15.000 de dolari, la Monastir, Andreea Prisăcariu şi sportiva franceză Mylene Halemai, favorite 4, au câştigat finala cu echipa bulgară Petia Arşinkova/Gergana Topalova, cap de serie 3, scor 6-3, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.