Mii de italieni au exultat în momentul în care Jorginho a transformat lovitura de departajare ce a dus la calificarea Italiei în finala Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au ieşit pe străzi a Roma, fluturând steaguri, cântând şi claxonând. În zonele pentru fani de la Roma, suporterii au sărit de bucurie la finalul meciului de pe Wembley.

 

La Londra, pe teren, Lorenzo Insigne i-a adus un omagiu lui Leonardo Spinazzola, purtând un tricou cu numele jucătorului accidentt la meciul cu Belgia, din sferturile de finală.

 

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli

Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.