O echipă italiană a părăsit terenul în semn de protest, în timpul unui meci, după ce unul dintre jucătorii săi a fost insultelor rasiste, informează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă, la un meci din liga a şasea italiană, dintre echipele Sant’Angelo Limosano şi Lokomotiv Riccia.

Oaspeţii au ieşit de pe teren cu puţin înainte de pauză, după ce jucătorul senegalez Lmine Sow a fost făcut “maimuţă” de un adversar.

“Jucătorul nostru a fost insultat în mod repetat de fotbalistul echipei adverse. Decizia de a renunţa să mai jucăm meciul a fost unanimă. Nu trebuie să se întâmple astfel de incidente, nu trebuie să fie justificate. Clubul şi toţi jucătorii condamnă orice formă de rasism”, a declarat preşedintele grupării Lokomotiv Riccia, Giuseppe Pontelandolfo.

Sow a declarat pentru agenţia Ansa că jucătorul echipei adverse i-a spus de două ori: “Taci, eşti o maimuţă”. “A fost groaznic. Au auzit şi unii colegi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.