UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs să conducă la centru meciul Zenit Sankt Petersburg - Borussia Dortmund din Liga Campionilor, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei F a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va fi ajutat de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Marius Avram.

În camera VAR se vor afla olandezii Jochem Kamphuis şi Kevin Blom.

Partida va avea loc marţi, de la ora 19.55. Dortumnd este deja calificată în optimile Ligii Campionilor, iar Zenit este eliminată din cupele europene.

Kovacs este la al doilea meci pe care-l conduce în Liga Campionilor, în actuala ediţie, după întâlnirea Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen, din 27 octombrie.

Ovidiu Haţegan va arbitra al şaselea meci în această fază a grupelor LC. El a fost delegat la partida PSG - Istanbull BB, din ultima etapă a Grupei H.

El va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, precum şi de rezerva Sebastian Colţescu.

În camera VAR vor fi italienii Marco Di Bello şi Maurizio Mariani.

Meciul de pe Stadionul Parc de Princes va avea loc, tot marţi, de la ora 22.00. Echipa PSG are nevoie de un egal pentru a fi sigură de calificarea în optimi, în timp ce formaţia turcă este deja eliminată din cupele europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.