Australianul Alex De Minaur, locul 20 ATP, şi americanul John Isner, numărul 48 mondial, completează Echipa Lumii, care va înfrunta Echipa Europei la ediţia din acest an a Laver Cup, în perioada 23-25 septembrie, la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Lumii va fi formată din Felix Auger-Aliassime (Canada/8 ATP), Taylor Fritz (SUA/12), Diego Schwartzman (Argentina/16), Alex de Minaur (Australia/20), John Isner (SUA/48), Jack Sock (SUA/108).

Din Echipa Europei fac parte Rafael Nadal (Spania/3 ATP), Stefanos Tsitsipas (Grecia/5), Novak Djokovici (Serbia/6), Casper Ruud (Norvegia/7), Andy Murray (Marea Britanie/49), Roger Federer (Elveţia/fără clasare).

Laver Cup este un turneu demonstrativ de tenis creat în 2017 de societatea Team 8 condusă de Roger Federer şi de agentul său, Tony Godsick. În fiecare an, în competiţie se înfruntă o echipă a Europei cu o echipă a Lumii, ale căror căpitani sunt legendarii Bjorn Borg şi John McEnroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.