Reprezentativa Irlandei de Nord a învins, joi seară, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Ucrainei, într-un meci disputat la Lyon, în grupa C a Campionatului European de fotbal, în care nord-irlandezii au marcat al doilea gol în minutul 90+6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Irlanda de Nord, aceasta este prima victorie din istoria sa la un turneu final al Campionatului European. Nord-irlandezii se află la prima participare la un astfel de turneu şi în primul meci din grupă au fost învinşi cu scorul de 1-0 de Polonia.

McAuley a deschis scorul la Lyon în minutul 49, cu o lovitură cu capul din şapte metri. McGinn, intrat pe teren în repriza a doua, a stabilit scorul final în minutul 90+6.

Jocul a fost întrerupt aproximativ patru minute în repriza a doua, din cauza grindinei.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Ucraina: Piatov - Fedeţki, Haceridi, Rakiţki, Sevciuk - Stepanenko, Sidorciuk (Garmash ’73) - Iarmolenko, Kovalenko (Zincenko '81), Konoplianka – Selezniov (Zozulia ’69). Selecţioner: Mihail Fomenko.

Irlanda de Nord: McGovern - Hughes, Cathcart, McAuley, J. Evans – Ward (McGinn’67), C. Evans (McNair '90+2), Davis, Norwood, Dallas – Washington (Magennis '81). Selecţioner: Michael O'Neill.

Tot joi are loc în grupa C, de la ora 22.00, meciul Germania - Polonia, pe Stade de France.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.