Echipa naţională a Irlandei a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu reprezentativa Austriei, într-un meci din etapa a şasea a grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul prin Hinteregger, în minutul 31, gazdele reuşind egalarea prin Walters, în minutul 85.

Într-o altă partidă din grupa D, selecţionata Moldovei a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (2-0) cu formaţia Georgiei. Golurile moldovenilor au fost marcate de Gînsari '15 şi Dedov '36, în timp ce pentru gruzini au înscris Merebaşvili '65 şi Kazaişvili '70.

Într-o întâlnire din grupa I, echipa naţională a Ucrainei a învins, în deplasare cu scorul de 2-1 (0-0), reprezentativa Finlandei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Konoplianka '51 şi Besedin '75, în timp ce pentru gazde a înscris Pohjanpalo, în minutul 72.

Partidele Serbia - Ţara Galilor (grupa D), Macedonia - Spania, Israel - Albania, Italia - Liechtenstein (toate grupa G), Islanda - Croaţia şi Kosovo - Turcia (ambele grupa I) se vor disputa de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.