Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu a declarat, marţi, după caificarea în turul doi al BRD Bucharest Open, că se simte mult mai bine în pielea ei şi i-a revenit plăcerea de a fi pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un început de turneu bun. Mi-am făcut jocul din punct de vedere tactic. Primul set a fost puţin mai tensionat, dar apoi am reuşit să-mi dau drumul la braţ. Cu Jaqueline Cristian m-am antrenat acum o săptămână, este o jucătoare foarte bună care vine din spate. N-am avut un rezultat reuşit săptămâna trecută la Budapesta, dar acolo am făcut trecerea de la iarbă la zgură. Mă simt mult mai bine eu cu mine şi îmi place din nou să fiu pe teren", a spus Begu.

Jucătoarea Elena-Gabriela Ruse a afirmat că în trecut a vrut să se retragă din tenis din cauza accidentărilor. "Am avut emoţii, dar am jucat foarte bine tactic. Vin după o perioadă lungă în care nu am avut turnee din cauza unei accidentări şi sper ca mâine să fac un meci bun împotriva Carlei Suarez Navarro. Victoria din primul tur îmi dă încredere pentru viitor. În trecut, din cauza accidentărilor, am vrut chiar să mă las", a preczat Ruse.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Irina-Camelia Begu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-1 după o oră şi 22 de minute, pe Ivana Jorovici (Serbia), locul 172 WTA.

Elena-Gabriela Ruse a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, după 57 de minute, pe Isabella Şinikova (Bulgaria), poziţia 289 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.