Irina Begu, locul 76 mondial, va evolua, miercuri, nu mai devreme de ora 08.00, în compania sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8, în turul doi la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul este primul programat în sesiunea de seară de pe arena 1573.

Tot miercuri, în al doilea meci de pe terenul 10, perechea Irina Maria Bara/Monica Niculescu va întâlni cuplul Lara Arruabarrena/Arantxa Parra Santonja (Spania).

Pe terenul 10, în al treilea meci, echipa Marius Copil/Marton Fucsovics (România/Ungaria) va juca împotriv cuplului Luke Bambridge/Jonny O'Mara (Marea Britanie).

Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău (Olanda/România), cap de serie numărul 9, vor intra în competiţie în al doilea meci de pe terenul 14 contra echipei Marcelo Arevalo/Jamie Cerretani (Salvador/SUA).

Tot la dublu, dar la feminin, perechea Ana Bogdan/Anastasia Rodionova (România/Australia) va juca în primul tur cu echipa Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul 1, în al patrulea meci de pe terenul 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.