Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, poziţia 19 în ierarhia mondială, scor 6-1, 7-5, după o oră şi 28 de minute de joc.

Anul trecut, Irina-Camelia Begu a ajuns până în sferturile de finală aale Madrid Open, fază în care a fost învinsă de Simona Halep, câştigătoarea turneului.

Pentru prezenţa în optimi de finală la Madrid, Begu va primi 120 de puncte WTA şi un cec în valoare de 68.010 euro.

Tot miercuri şi tot în optimi, joacă şi Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 8 WTA, cu Samantha Stosur (Australia), favorită 16 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, şi Sorana Cîrstea, beneficiară a unui wild-card şi poziţia 83 în ierarhia mondială, cu  japoneza Misaki Doi, locul 53 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.