Sportiva Irina Begu a declarat, duminică, la Cluj, că a avut mari emoţii la întâlnirea cu echipa Canadei din Cupa Federaţiei, dar este bucuroasă că a reuşit să câştige ambele partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o atmosferă extraordinară. Am avut mari emoţii şi mă bucur că am reuşit să câştig ambele partide. Oamenii de la Cluj sunt extraordinari condiţiile extraordinare, vă felicit pentru această sală extraordinară. Ne-aţi primit cu căldură şi asta contează cel mai mult", a declarat Begu la interviul de pe teren.

Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov în două seturi, scor 6-2, 6-4, iar România conduce Canada, scor 3-0, în întâlnirea de la Cluj-Napoca, astfel că româncele se califică la barajul pentru promovare în primul eşalon valoric al FedCup.

Sâmbătă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, iar Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2, pe Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Duminică mai este programat meciul Ana Bogdan/Raluca Olaru – Gabriela Dabrowski/Katherine Sebov.

România va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar Canada va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.