Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, duminică, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că este supărat pentru înfrângere, însă fotbaliştii săi au evoluat “ca o echipă mare” în repriza a doua şi merită felicitări. El a menţionat că nu l-ar supăra ratarea play-off-ului, dar este dezamăgit pentru că echipa putea mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Le-am spus jucătorilor la pauză să joace fotbal, să joace ceea ce ne dorim şi calitatea lor să o pună în aplicare. Sunt supărat pentru rezultat. Au fost două reprize diametral opuse. Supărat pentru înfrângere, dar pentru jocul din repriza a doua n-am decât să-i felicit pentru că au arătat ca o echipă mare. Nu sunt supărat pentru pierderea play-off-ului, dar sunt dezamăgit pentru că puteam mai mult. Vrem să câştigăm fiecare meci în parte, suntem o forţă ca grup”, a spus Iosif la posturile care transmit Liga 1.

Mihai Iosif a menţionat că pentru el este o bucurie să fie la Rapid şi că la formaţia giuleşteană “nu există cancanuri”. E o bucurie pentru mine să fiu la Rapid, să vin cu autocarul şi să văd că plânge lumea în autocar. Eu încerc să transmit tuturor bunul simţ, pentru mine acesta este de o mare importanţă. În rest, suntem foarte fericiţi când vedem atâţia oameni care vin după voi, care plâng pentru Rapid, şi încercăm să îi facem fericiţi. Aici trebuie să fim un tot unitar. Nu am ce să discut. Discutăm doar lucruri pozitive, la noi nu există cancanuri, nu există să vorbim de alţi antrenori sau de alţi jucători, vorbim de echipa noastră”.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Învingătorii au marcat prin Graovac ’43 şi Deac ’84. Pentru Rapid a înscris J. Morais ’69.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.