Tehnicianul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că sunt multe lucruri de pus la echipă, în primul rând mentalitatea, şi că jucătorii trebuie să înţeleagă că el nu lucrează “cu jumătăţi de măsură”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cine crede că reuşeşte să facă faţă la pretenţiile şi aşteptările pe care le am greşeşte, nu merge decât cu sută la sută şi sunt sigur că ei au înţeles mesajul meu. Sunt multe lucruri de pus la punct, în primul rând mentalitatea, gândirea, faptul că avem scurtircuite de concentrare, că facem greşeli de neacceptat la nivwlul ăsta. Sunt lucruri care mă supără, dar sunt rezolvabile. Ei trebuie să înţeleagă că eu nu lucrez cu jumătăţi de măsură şi doar aşa va apărea progresul. În linii mari echipa răspunde foarte bine la antrenamente. (...) Toată lumea este în slujba echipei. Nu iese nimeni la rampă în plan individual”, a spus Iordănescu.

În ceea ce priveşte meciul din acest weekend cu Academica Cliceni, tehnicianul consideră că nu va fi uşor. “Nu există jocuri uşoare, ar însemna că să am discurs de amator. Clinceniul este o echipă sub potenţialul ei ca exprimare şi ca poziţie în clasament. Această echipă are capacitate şi de aceea trebuie să fim în gardă”.

Echipa FCSB va întâlni formaîia Academica Clinceni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a zecea a Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.