Selecţionerul naţionalei României, Anghel iordănescu, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu RD Congo, scor 1-1, că nu este dezamăgit, dar a precizat că "tricolorii" ar fi trebuit să închidă jocul la ocaziile pe care le-au avut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a precizat că a decis să-l numească pe Vlad Chiricheş căpitan pentru a-l lăsa pe Răzvan Raţ să aibă "responsabilitatea propriului joc pentru că vine după o accidentare". 

Selecţionerul aşteaptă încă o confirmare din partea lui Denis Alibec, care, miercuri, putea "oferi mai mult".

"Nu sunt dezamăgit. Am făcut o primă repriză bună, în care am avut iniţiativa şi în care am încercat să avem posesie. Trebuia să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut. Repriza a doua am scăzut în joc. Jucătorii care au intrat pe parcurs trebuiau să aducă un plus şi să ne aducă iniţiativa în joc. Este o decizie a mea să-l pun pe Chiricheş căpitan. Şi Chiricheş poate să fie în orice moment căpitan. Am vrut să-l las pe Raţ să se concentreze şi să aibă responsabilitatea propriului joc pentru că vine după o accidentare. Mi-e greu să vă confirm dacă îl aşteptăm pe Andone până luni. Clubul lui a spus că nu poate veni până la 31 mai, data oficială. Unii jucătorii suferă, se vede că nu joacă la echipele de club. Pe Alibec trebuie să-l vedem în continuare. Astăzi cred că putea să ne ofere mai mult", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Echipa naţională a României, aflată în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Franţa, a terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa statului RD Congo, într-un meci amical disputat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como.

România a deschis scorul prin Stanciu, în minutul 27, RD Congo restabilind egalitatea prin Bokila, în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.