Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, joi, după meciul cu Academica Clinceni, scor 1-0, că îşi însuşeşte criticile primite, însă pe cele obiective, el menţionând comentariile din presă la adresa sa şi pe cele ale tatălui său, Anghel Iordănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu intensitate am trăit acest meci. Ne aşteptam la un joc foarte greu. Am avut cinci schimbări în primul 11, am apelat la sistemul de rotaţie. Mă bucur că echipa a răspuns bine. Salut eficienţa, punctele... Eficienţa într-o anumită măsură, am avut ocazii. Nu vreau să fac paralele, eu ştiu ce lucrez. Ştiu să respect opiniile, să-mi însuşesc şi criticile, dar pe cele obiective. Faceţi socoteala câte puncte am recuperat faţă de contracandidate de când am venit. În momentul de faţă suntem pe primul loc. Avem un final foarte greu de sezon. Miza e foarte mare, eu sunt mai vulcanic pe margine. De la tata îmi însuşesc criticile. Poate când oi fi mai bătrân un pic mă temperez”, a spus Iordănescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Itu, în minutul 6.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.