Jucătorii care au fost selecţionaţi la prima reprezentativă pentru meciurile cu Norvegia şi Malta, Ionuţ Radu, Dennis Man, George Puşcaş, Tudor Băluţă şi Ianis Hagi, au ajuns în cantonamentul tricolorilor U21 din Italia, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei au ajuns, marţi după-amiază, la Hotelul Miramonti (Bagno di Romagna), acolo unde e cazată reprezentativa de tineret. Astfel, Radu, Man, Puşcaş, Băluţă şi Hagi au intrat în programul de pregătire al selecţionatei U21.

Ionuţ Nedelcearu a sosit şi el în Italia, însă înainte de a veni la hotel a fost dus la Bologna pentru un control medical, după ce s-a accidentat, luni seară, în Malta.

La 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli. Aici vor sta pe durata turneului final al Campionatului European de tineret (16-30 iunie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.