Portarul echipei Inter Milano, Ionuţ Radu, a fost consolat de colegii săi, miercuri seară, după ce a greşit incredibil la meciul cu Bologna şi formaţia sa a pierdut cu 1-2, în Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul partidei, Denzel Dumfries s-a pus în calea camerei care îl urmărea pe Radu, iar alţi colegi au mers şi l-au consolat pe român, vizibil tulburat.

“Radu a jucat bine cu Empoli, se antrenează mereu bine, aveam cea mai mare încredere în el. A fost un incident nefericit, dar aceste lucruri se pot întâmpla şi nu ne-ar fi afectat atât de mult dacă scorul era 4-1 pentru noi. Radu este un portar excelent, cu un viitor strălucitor”, a declarat tehnicianul Simone Inzaghi, potrivit Football Italia.

“Harakiri Inter: Radu dăruieşte trei puncte echipei Bologna şi jumătate de scudetto lui Milan”, a titrat Gazzetta dello Sport.  Jurnalul scrie că protagonistul meciului a fost Ionuţ Radu. “Noapte de coşmar pentru Radu. Jucătorul de 24 de ani, după luni la naftalină, a alunecat pe coaja de banană cea mai ironică. Radu a trăit ultimele minute în şoc. După fluierul final, portarul a izbucnit în lacrimi în drum spre tunel. Dumfries a acoperit camera, Correa, Dimarco şi Cordaz au fost primii care au ajuns la colegul lor şi l-au consolat. Reacţie de echipă adevărată”, a mai notat Gazzetta dello Sport.

Şi Corriere dello Sport scrie despre ce i s-a întâmplat lui Ionuţ Radu la meciul cu Bologna. “Ce a trăit Radu la Bologna-Inter are toate elementele uneui drame. Sportiv, profesional şi uman. Nu va fi uşor să ridice capul. Radu ar urma să revină pe bancă de duminică, la Udine, şi oricum despărţirea de Inter la finalul sezonului era scrisă”.

Ionuţ Radu a fost titular în Serie A la Inter Milano după aproape un an, în meciul din deplasare cu Bologna, contând pentru etapa a XX-a a campionatului Italiei. Inter a pierdut partida cu scorul de 1-2, deşi a condus cu 1-0, iar Radu a greşit incredibil la golul doi al adversarilor, marcat de Sansone.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.