Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, l-a criticat dur pe fotbalistul Pedro Henrique, eliminat la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, spunând că acest jucător este "nesimţit' şi "vrea să joace fotbal numai când îi vine mingea la picior".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nesimţitul ăsta de Pedro, care mereu mi-a creat probleme, şi-a bătut joc de echipă. Nesimţirea unora dintre jucători mă deranjează. La sfârşit am vrut să-l omor pe Pedro, dacă nu mă ţineam jucătorii în omoram. După ce am dat 200.000 de euro pe el, nu pot să-I fac nimic. El vrea să joace fotbal numai când îi vine mingea la picior", a spus Popa la Digi Sport.

El consideră că Poli Timişoara nu mai are şanse de salvare de la retrogradare. "Suntem retrogradaţi. Astăzi ne-am dat cu firma-n cap. I-am pregătit toată săptămâna, i-am dojenit, i-am aranjat, le-a dat şi salariul… Noi am fost astăzi penibili. Nu vor mai juca cei care au mimat astăzi jocul", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I, la care de la gazde a fost eliminat Pedro Henrique, iar tehnicianul gorjenilor, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Păcurar, în minutul 19.

În minutul 41, Pedro Henrique, de la gazde, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.