Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, miercuri seară, că el a scris cu carioca numerele pe tricourile jucătorilor săi la meciul cu ASA Târgu Mureş, iar aceştia l-au felicitat pentru că scrie frumos. El a adăugat că va vorbi cu Moş Crăciun pentru a aduce încă un rând de echipament adversarilor de miercuri, deoarece aceştia aveau unul singur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de la Târgu Mureş jucătorii oaspeţi au purtat tricouri albe cu numerele scrise cu carioca pe spate. Ei au purtat astfel de tricouri deoarece au făcut deplasarea cu două rânduri de echipament, violet şi negru, asemănătoare cu cel al gazdelor, astfel că arbitrul Iulian Călin le-a cerut să găsească o soluţie.

"Eu am scris numerele pe tricouri. Jucătorii m-au felicitat, au spus că am un scris frumos. Le promit celor de la ASA că vorbesc cu Moş Crăciun, fac repede o scrisoare, să aibă şi ei două rânduri, că aveau numai unul. Am pregătit jocul cum trebuie pe acest teren, să dăm mingi lungi când jucătorii sunt bine poziţionaţi. Aş fi vrut Steaua în finală, dar se supără timişorenii mei că zic că ţin cu Steaua. Dacă s-a decis să se joace pe acest teren, respectăm televiziunea, LPF, ne-am chinuit şi noi şi adversarii. Arbitrul a spus că dacă îngheaţă şi terenul devine tare, poate să întrerupi jocul. Dar toţi şi-au dorit să joace, să mai stăm o zi aici şi să mergem cu colinda mai devreme acasă", a spus Popa la Digisport.

Tehnicianul le-a promis jucătorilor săi că în cazul unei victorii va amâna începerea pregătirii de iarnă: "A fost un meci greu, suntem aproape de finală, am făcut un pas spre aceasta. Mă supără că au ratat mult. Dar 4-2 e un rezultat bun, le-am promis că dacă bat încep cu două zile mai târziu pregătirea de iarnă, adică nu pe 4, ci pe 6. Pe 7 nu-i las, că trebuie să vin cu slănină şi şuncă, doar e sfântul Ionuţ".

Formaţia Poli Timişoara a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Pentru ASA au marcat Ciolacu '26 şi Rus '77, iar pentru Poli au înscris Artean '11 (penalti), Drăghici '61, Llorente '67 şi Popovici '90+5.

Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute în prima repriză, din minutul 16, după ce portarul gazdelor, Pedro Mingote, s-a resimţit la un contact cu terenul îngheţat. Centralul Iulian Călin a discutat la marginea terenului cu cei doi antrenori şi a decis ca jocul să continue. Potrivit digisport.ro, Mingote i-ar fi transmis centralului partidei că-l va da în judecată dacă se accidentează.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.