Tehnicianul formaţiei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat după meciul cu UTA, scor 2-1, că arbitrul George Găman i-a dezavantajat clar pe timişoreni, menţionând că centralul "trebuia recuzat dinainte", având în vedere faptul că a arbitrat părtinitor şi la partida cu Pandurii din luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acelaşi arbitru de la meciul cu Târgu Jiu ne-a făcut praf. Acest arbitru ne-a făcut praf. Eu am cerut să nu fie acest arbitru, să-l recuzăm, dar uitaţi ce a făcut. Cel  puţin 3-4 jucători meritau al doilea galben. Tot timpul face aşa. Cu Târgu Jiu ne-a dat jucător afară, acum ne dă jucător afară... Nu ştiu de ce nu îl recuză conducerea clubului pe acest arbitru. Când te arbitrează în halul ăsta în care te arbitrează şi pe lângă faptul că ratezi vreo şase-şapte ocazii de gol... Dar nu se poate să fii arbitrat în halul ăsta, orice contact era în favoarea lor. Este a doua oară când George Găman ne arbitrează aşa. Nu înţeleg de ce ne arbitrează aşa. Suntem nemulţumiţi de modul de arbitraj. Arbitrul ăsta trebuia recuzat dinainte. Ăsta tot timpul ne lasă în zece oameni", a spus Popa la Digi Sport.

Ionuţ Popa a precizat că elevii săi au ratat "enorm de mult". "La pauză trebuia să fie 4 sau 5-0".

Şi Gabriel Cânu s-a plâns de prestaţia lui Găman, el spunând că acesta şi-a bătut joc de ACS Poli "cu zâmbetul pe buze". "Sper să nu arbitreze peste trei zile, ne-am săturat de Găman. Nu mai merge să-şi bată joc de munca noastră. Numătul zece are în prima repriză patru faulturi la rând.. ", a adăugat el.

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Bătrâna Doamnă Arad, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I. Timişorenii au jucat jumătate de oră în inferioritate numerică.

Au marcat Pedro Henrique '22 şi Gabriel Cânu '25 pentru ACS Poli, respectiv Strătilă '52 pentru UTA.

În minutul 65, de la gazde a fost eliminat George Neagu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Partida retur va avea loc joi, de la ora 17.30, pe stadionul din Şiria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.