Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni seară, că 98 la sută este de acord cu pretenţiile antrenorului Cosmin Contra şi speră că acesta va rămâne la gruparea dinamovistă şi sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o seară minunată, mă bucur pentru această victorie, sperăm să obţinem lucruri cât mai bune. Avem suporteri minunaţi, am venit şi am rămas aici pentru ei. Ne gândim să facem o treabă bună, meciuri bune şi vedem ce iese, orice obţinem este binevenit. Cosmin Contra şi preparatorul fizic, cel mai bun din România, au avut anumite cerinţe, am fost de acord 98 la sută, că totuşi sunt om de afaceri, rămâne să definitivăm, sper să finalizăm contractul pentru anul viitor. Eu am fost foarte deschis, îmi doresc să rămână, sperăm să picăm de acord şi pe detalii unde avem de negociat", a afirmat Negoiţă la Digisport.

Cosmin Contra a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti în februarie valabil până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire până la 30 iunie 2018.

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania formaţiei FCSB, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a înscris Pleaşcă '53.

În clasament, FCSB şi FC Viitorul au câte 38 de puncte, iar Dinamo este pe locul trei, cu 36 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.