Fundaşul lui FC Ufa a primit faxul de convocare la prima reprezentativă pentru acţiunea din octombrie în care tricolorii vor întâlni Lituania şi Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată de Cosmin Contra şi staff-ul său împreună cu selecţionerul U21, Mirel Rădoi, în urma informării UEFA de luni, 1 octombrie, prin care a fost anunţat faptul că Ionuţ Nedelcearu are de ispăşit şi o a doua etapă de suspendare în urma eliminării din meciul naţionalei U21 câştigat în Portugalia, în septembrie.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani nu va putea fi trecut pe foaia de joc la niciuna dintre partidele Lituania – România (11 octombrie) sau România U21 – Ţara Galilor U21 (12 octombrie), dar va fi eligibil pentru jocul cu Serbia, din 14 octombrie, de pe Arena Naţională.

Cosmin Contra are 17 jucători care evoluează în străinătate pe lista convocărilor preliminare pentru jocurile din octombrie şi va definitiva lotul la finalul acestei săptămâni.

Lista convocărilor preliminare este următoarea:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 53/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 29/0), Alin Toşca (PAOK Salonic, 13/0), Gabriel Tamaş (Hapoel Haifa, 65/3), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa, 2/0)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege, 12/1), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 5/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 37/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 7/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 24/9), Constantin Budescu (Al-Shabab, 12/5), Alexandru Maxim (Mainz, 30/2)

Atacant: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ, 25/6).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.