Antrenorul Astrei Giurgiu, Ionuţ Badea, a declarat că a fost foarte greu să-şi motiveze jucătorii la finala Cupei României, după ce echipa a retrogradat, dar se bucură de jocul făcut de fotbaliştii săi, care au fost foarte aproape de a produce o surpriză. Tehnicianul a precizat că nu va continua la echipa din Giurgiu,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, am reuşit doar să aduc echipa în finală, nu să o şi câştigăm, deşi am fost foarte aproape de acest lucru. E foarte greu să motivezi o echipă în condiţiile în care aceasta a retrogradat, dar energia a fost bună, jucătorii au fost aproape. Am ajuns la o presiune pe care jucătorii nu au gestionat-o cum trebuie şi s-a ajuns la un asemenea deznodământ. Este important cum termini şi cred că Astra a făcut un joc bun chiar dacă nu a câştigat. Echipa Craiovei este o echipă cu multă calitate individuală, o echipă creativă. Pentru noi a fost mai simplu din punctul ăsta de vedere, pentru că era greu de crezut că putem face un joc ofensiv. Am fost foarte aproape să creăm o supriză mare pentru noi, ca indivizi şi ca grup. Viitorul echipei este incert şi neexistând garanţii de-a lungul timpului a făcut ca acest lucru să însemne promisiuni nerespectate, jucători care să nu mai creadă şi conducerea, chiar dacă a făcut eforturi morale, nu a reuşit din păcate să dubleze venirea mea măcar cu plata unui salariu. Nu a fost o motivaţie extra din punctul ăsta de vedere. Motivaţia a fost totuşi pozitivă şi mă bucur că măcar am fost aproape de crea o surpriză astăzi şi a fost un meci bun. Nu voi continua la Astra. Am încercat pentru prietenul meu Dani Coman, pentru nea Petrică Buduru pe care îl cunosc de atâta timp şi a fost o încercare temerară în două etape de campionat şi o semifinală de cupă să reuşeşti să atingi două obiective. Am făcut-o în primul rând pentru ei şi pentru perspectiva că puteam salva echipa şi să câştigăm şi cupa. Aceste lucruri m-au determinat să accept oferta lor. Dacă s-ar discuta eventuale garanţii, eventuale situaţii clare, stabile, atunci putem să discutăm, dar altfel nu cred că voi rămâne", a declarat Badea, la microfonul televiziunilor care au transmis Cupa României.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Astra - CSU Craiova, scor 3-2

Au marcat: Găman '17 (p), Boe-Kane '90+3 / A. Ivan '14, Nistor '99, Screciu '113.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.