Conducerea FC Voluntari l-a amendat, luni, cu suma de 5.000 de lei şi i-a acordat un ultim avertisement antrenorului echipei, Ionel Ganea, care a agresat verbal o jurnalistă a postului Look TV, la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma evenimentelor petrecute la finalul partidei dintre CSMS Iaşi şi FC Voluntari în care au fost implicaţi tehnicianul Ionel Ganea şi reprezentanta postului de televiziune Look TV, clubul nostru a decis sancţionarea antrenorului Ionel Ganea cu suma de 5.000 lei şi acordarea unui ultim avertisment. În speranţa că astfel de întâmplări vor fi doar de domeniul trecutului, vă asigurăm că relaţia clubului nostru cu mass-media va rămâne una deschisă dialogului şi bazată pe respect reciproc", se arată într-un comunicat remis agenţiei News.ro

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, a agresat verbal o jurnalistă de la Look TV, vineri seară, după partida cu CSMS Iaşi, câştigată cu scorul de 1-0, el ameninţând-o şi înjurând-o pe tânără. Ganea a ameninţat-o şi înjurat-o pe Alina Iosub la interviurile de după meci.

"Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv", a povestit Alina Iosub, reporter pentru meciurile din Moldova, la Look TV.

De asemenea, Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a prezentat, sâmbătă, scuze jurnalistei Alina Iosub, agresată verbal de antrenorul echipei de fotbal din localitatea ilfoveană, Ionel Ganea, la meciul cu CSMS Iaşi, disputat vineri seară, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.