Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a transmis un mesaj de susţinere pentru Ionuţ Lupescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF, în care arată că fostul său coechipier de la Dinamo şi de la echipa naţională are capacitata, experienţa, seriozitatea să schimbe faţa fotbalului românesc în bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îl susţin mult pe Ionuţ Lupescu, sper să reuşească pentru că merită. A bucurat foarte mulţi suporteri ai României. A acumulat mare experienţă ca director al Comsiei Tehnice a UEFA. Dacă acei oameni şi-au pus mare încredere în acest om, înseamnă că poate o să dea foarte mult fotbalului românesc. Sunt convins că are această capacitate, experienţă, seriozitate să schimbe faţa fotbalului românesc în bine", a declarat Sabău, într-un mesaj video.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura actualul conducător al forului, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.