Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, duminică seară, că nu intenţionează să schimbe staful tehnic, însă a afirmat că este important ca antrenorii “să vadă toţi jucătorii şi să facă echipa cum trebuie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu sunt nici dezamăgit, nici fericit. Jumate-jumate. A fost încă un meci slab, mai ales în prima repriză, probabil este o chestie de moral. Echipa este aceeaşi, important este ca antrenorii să vad toţi jucătorii, inclusiv pe Fatai, să vadă că nu se poate să lipsească la un meci ca cel de la Sibiu, şi să facă echipa cum trebuie”, a spus Niculae. “Nu, nu ştiu în care presă a apărut. Nu e adevărat că Andone va fi demis”, a mai afirmat el, întrebat dacă va renunţa la staful tehnic.

Întrebat dacă le va da jucătorilor banii despre care aceştia spus că i-a promis, Niculae a răspuns: “Da”.

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultima etapă a sezonului regulat. Giurgiuvenii au revenit după ce la finalul primei reprize erau conduşi cu 2-0. Pentru Astra au marcat Fatai '66 şi Alibec '68 (penalti), iar pentru Sepsi au punctat Andrezly '28 şi Carnat '41.

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu va evolua în play-off-ul Ligii I, în timp ce Sepsi va juca în play-out.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.