Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Chindia Târgovişte, pierdut cu scorul de 0-1, că este supărat în special pe tehnicianul Dan Alexa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astra cred că dacă nu avea noroc nu bătea pe nimeni până acum. Sunt mai puţin supărat pe băieţi, dar pe antrenor în mod deosebit”, a afirmat Niculae.

“Vom vedea”, a mai afirmat el, întrebat dacă se gândeşte să-l schimbe pe Alexa.

Dan Alexa a declarat, potrivit telekomsport.ro, că este dezamăgit de jucătorii din atac. "Am avut o evoluţie modestă de la mijloc în sus. Chindia a meritat victoria, clar, absolut. Îi felicit. Ce pot să spun? Sunt dezamăgit de prea puţine realizări în faza de atac. Este foarte greu doar în Budescu, pentru că sunt dezamăgit de toţi jucătorii care au evoluat astăzi pe faza ofensivă. Adică prea puţine realizîri într-un meci în care ar trebui să-şi pună amprenta asupra jocului. Din punctul meu de vedere al evoluţiei, mai ales în repriza a doua, am fost o ruşine", a spus el.

Alexa a menţionat că este normal ca Ioan Niculae să fie supărat. "După asemenea rezultat şi după asemenea evoluţie, e normal să fie dânsul supărat. Dânsul decide. Am mai spus-o, domnul Niculae, am o relaţie foarte bună cu dânsul. El decide. Asta este. Cu dânsul vorbesc, dânsul are părerea lui. Am băgat jucătorii care erau apţi şi care am considerat că sunt  cei mai buni, de fapt, jucătorii pe care-i aveam sută la sută pentru meciul de astăzi şi au jucat prost. Vă daţi seama că e dezamăgit atunci când te bate Chindia, cu tot respectul pentru ei, şi nu doar că te bate, dar Chindia te-a dominat, 10-15 minute teritorial şi ar fi culmea să fie mulţumit, nu? Din păcate suferim cu echipele mici. Este vina mea. M-aş fi aşteptat mai mult la meciurile cu Clinceni şi Chindia".

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă seară, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Raţă, în minutul 83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.