Mijlocaşul Universităţii Cluj, Ioan Filip, crede că echipa sa merita victoria în meciul cu FCSB. Lui Filip tehnologia VAR i se pare ciudată, mai ales când sunt anulate goluri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am plecat cu un punct, dar am fost aproape sa plecăm cu trei puncte. E un rezultat pozitiv. Ştiam că dacă presăm ei nu pot construi cu fundaşii şi că de la mijloc în sus ne puteau pune probleme. Cu tehnologia VAR e ciudat: te bucuri că ai marcat şi apoi afli că, de fapt, nu e gol!”, a spus Filip.

Tot de la Universitatea Cluj, Adrian Bălan este de părere că VAR “este un lucru bun. ”Nu suntem supăraţi că am primit gol din penalti. Noi trebuia să marcăm ca să reparăm această greşeală. Despre VAR pot spune că este un lucru bun. La golul anulat l-am întrebat pe Alex dacă a fost henţ şi el a confirmat că mingea i-a atins mâna”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.