Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, după victoria de la Mediaş, din Cupa României, că echipa sa poate ar fi pierdut la fel ca în campionat meciul cu Gaz Metan, cu 0-4, dacă ar fi fost arbitrată de Alexandru Tudor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ambele echipe au jucat o partidă mare. Ne dă un entuziasm că am reuşit să-i blocăm, după ce Gazul a dat nouă goluri în ultimele două meciuri. Nu mi-a fost frică de acest meci pentru că ştiam că e şi o revanşă a jucătorilor, după ce acum zece zile am luat patru goluri pe nedrept. Dacă era Tudor astăzi, poate la fel păţeam.  Azi, arbitrajul poate o fi greşit ceva, dar până la urmă a lăsat jucătorii să decidă pe teren. Din păcate la 1-0, în loc să mai înscriem, ne-am retras. Mai facem prostii încă, pentru că mai e foarte mult de muncă la echipă. Dar sunt mulţumit de dorinţa jucătorilor de revanşă. Remarc suprafaţa de joc extraordinară la meciul de azi. Merită felicitaţi cei de la Gaz Metan. Steliano Filip are ceva pe inghinali, dar nu cred că e ceva grav. Fanii o să mă aplaude şi la Bucureşti, când o să ajungem pe primele două locuri", a spus Andone, la Sport.ro.

Despre următoarele meciuri, Andone a declarat că partida cu CSM Poli Iaşi i se pare mai difcilă decât cea cu Steaua: "Vrem locurile 1-2, vrem să câştigăm Cupa României, Cupa Ligii dacă se poate. Avem obiective măreţe, dar nu ştim dacă le putem îndeplini anul acesta. De exemplu câştigarea campionatului. Încă se poate. Pentru mine cea mai importantă partidă e cea cu Iaşul, cea cu Steaua e mai uşor de pregătiti. Toţi jucătorii se mobilizează exemplar cu Steaua."

Echipa Dinamo a învins formaţia Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Pentru Dinamo au marcat Romera '60, Buzean (77 - autogol) şi Nistor '90+3, iar pentru Gaz a punctat Axente '66.

La 5 decembrie, Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 4-0, în etapa a XIX-a a Ligii I.

În minutul 31, Azdren Llullaku, care a fost faultat de Ceccareli, a transformat un penalti accordat de arbitrul Alexandru Tudor şi a deschis scorul. Reluările au arătat că faultul fundaşului italian s-a produs în afara careului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.