Tehnicianul Ioan Andone a declarat, luni seară, că la meciul echipei Dinamo cu ASA Târgu Mureş, scor 1-2, din Liga I, arbitrul George Găman a comis prea multe greşeli împotriva formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost prea multe greşeli de arbitraj, le doresc sănătate şi să nu-i mai văd anul ăsta. Au fost trei greşeli împotriva noastră, nu zic că e cu rea intenţie, dar să vină alţii. Dar nu vreau să comentez mai multe, nu am jucat fotbal bun, eu mă uit la noi. Nu sunt mulţumit de mai mulţi jucători, nici de Rotariu. Prima înfrângere tot venea, dar nu era momentul potrivit. Noi am pierdut jocul, parcă ne-am băgat mingea singuri în poartă", a declarat Andone, conform DigiSport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa ASA Târgu Mureş, în ultimul meci al etapei a şaptea a Ligii I, în care a condus cu 1-0 şi a ratat un penalti prin Gnohere.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Dinamo a deschis scorul prin Rotariu, în minutul 60, care a înscris din interiorul careului.

Ianis Zicu a marcat însă de două ori pentru ASA, prima oară în minutul 78, din lovitură liberă, iar a doua oară în minutul 87, din şase metri.

În minutul 32, Gnohere a ratat o lovitură de la 11 metri.

Dinamo a avut un gol anulat în minutul 89 prin Nedelcearu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.