Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la meciul cu CFR Cluj, calificarea italienilor în faza următoare a Ligii Europa “atârnă de un fir de păr”. El a adăugat că formaţia sa va face totil pentru a merge mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un meci de Liga Europa la care calificarea noastră atârnă de un fir de păr. Până când nu vom mai avea şanse matematic, vom face totul pentru a merge mai departe. Suntem în această situaţie din vina noastră, dar şi din cauza unor factori externi: cu Celtic, la 1-1, am avut un penalti clar care ar fi putut schimba situaţia. Însă ştim că trebuia să facem mult mai bine. Înaintea meciului cu CFR Cluj Caicedo a avut ceva probleme la gleznă, astăzi şi-a întrerupt antrenamentul şi îi vom reevalua situaţia mâine. Voi încerca să introduc în joc o echipă competitivă, ştiind că duminică avem încă un meci. Parolo şi Cataldi vor juca sigur. Şi Lazzari va trebui să facă un sacrificiu, pentru că nu îl avem pe Marusic disponibil”, a afirmat Inzaghi.

El a menţionat că Strakosha a fost afectat de o răceală, însă oricum el stabilise ca împotriva CFR Cluj să joace Proto. “Nu ptiu dacă Adekamye va juca titular sau va intra pe parcurs, dar el cu siguranţă va evolua”, a mai afirmat tehnicianul.

Meciul dintre Lazio Roma şi CFR Cluj, din etapa a V-a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.00, pe Stadio Olimpico din Roma.

CFR Cluj, locul 2 în Grupa E, cu nouă puncte, are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a se califica în 16-imile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.