Interul dreapta Eduardo Gurbindo, component al naţionalei Spaniei, cu care a obţinut bronzul la JO de la Tokyo, semnează pe trei ani cu campioaona Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Campioana României la handbal se întăreşte printr-un nou transfer de top, perfectat de managementul echipei şi de antrenorul Xavier Pascual. Interul dreapta Eduardo Gurbindo soseşte azi la Bucureşti pentru a semna un contract pe trei ani cu Dinamo”, anunţă, duminică, Dinamo Bucureşti.

În vârstă de 33 de ani, Eduardo Gurbindo deţine un palmares impresionant. Handbalistul iberic are 122 de meciuri şi 167 de goluri pentru naţionala ţării sale, cu care a obţinut bronzul la JO de la Tokyo, bronzul mondial la CM din 2011, dar şi medalii de aur, argint şi bronz la Campionatele Europene.

Gurbindo a mai lucrat cu Xavier Pascual la FC Barcelona în perioada 2012-2016, când a câştigat EHF Champions League (2015). Ulterior a evoluat la HBC Nantes (2016-2021), iar ultimul contract l-a avut cu RK Vardar, de unde s-a transferat în prezent la Dinamo.

Gurbindo este inter dreapta, dar poate fi folosit pe orice post la linia de 9 metri.

El va putea juca pentru Dinamo şi în Liga Campionilor, după ce va primi dreptul din partea EHF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.