Inter Milano şi proprietarul clubului, Suning International, au anunţat că donează încă un milion de măşti de protecţie autorităţilor din Italia, în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Inter Milano şi Suning International au făcut încă o donaţie, de un milion de măşti de protecţie, Departamentului Naţional de Protecţie Civilă”, se arată într-un comunicat al grupării milaneze.

200.000 de măşti sunt deja în Italia şi sunt distribuite în toate regiunile. Celelalte măşti vor ajunge în Italia săptămânile următoare.

Internazionale Milano a mai făcut până acum donaţii pentru lupta cu coronavirusul: 100.000 de euro, echipamente medicale şi 300.000 de măşti. În plus, Inter a iniţiat o campanie prin care a reuşit să strângă 658.000 de euro pentru spitalul Luigi Sacco din Milano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.